anvilarrowarrow2arrow3cataloguecheckcheck2google-plusgridhomelinkedinmudoilphotogalleryplaysearch-lensshareslashwoodyoutube

Sludgebrik

Presele de brichetare seria SLUDGEBRIK hidraulice au fost dezvoltate prin combinarea tuturor experiențelor acumulate în peste 35 de ani de activitate în acest sector.

Studiile efectuate in colaborare cu o echipa de experti ne-au permis sa proiectam și sa producem o presa hidraulica de brichetare cu performanță superioară, putand recupera aproape in totalitate lichidul de răcire (ulei sau emulsie), conținutul în pulberi derivat din unele procese mecanice, cum ar fi de exemplu, rectificarea.  

Mai mult, brichetele obtinute sunt adecvate pentru a fi reciclate in turnatorie, reducand costul de topire si aducand profit imediat.

Camera de compresie este conceputa în mod corespunzător pentru fluxul lichidului de răcire. Sistemul hidraulic, calibrat special pentru presiuni de proces înalt, si Software-ul special conceput pentru a gestiona comprimarea structurilor complexe de pulberi metalice. Toate acestea fac ca presele de brichetat din seria SLUDGEBRIK sa fie unice in sectorul lor.

Gamă De Produse

Presele de brichetat Seria Sludgebrik sunt masini compuse dintr-o centralina hidraulica si doua grupuri de compresie distincte intre ele, dar montate pe un sasiu unic conform normelor CE in vigoare Cei doi cilindri principali comprima pulberea metalica într-o cameră de compresie special conceputa pentru scurgerea lichidului de răcire. Productivitatea orara depinde de tipul pulberilor metalice pentru procesat.