anvilarrowarrow2arrow3cataloguecheckcheck2google-plusgridhomelinkedinmudoilphotogalleryplaysearch-lensshareslashwoodyoutube

Oleobrik

Presele hidraulice de brichetat din seria OLEOBRICK HB sunt prezentate ca masini adecvate in companii mici unde necesarul de brichetare este mai mic de 180 Kg/ora. 

Presele de brichetat  hidraulice din seria OLEOBRIK HB sunt recomandate ca prese de brichetat adecvate pentru firmele la care cantitatea de deseuri rezultata este inferioara celei de 180 kg/h.  Aceste prese produc brichete compacte, dar de calitate inferioara fata de presele mecanice din seria BRICK sau presele hidraulice din seria METALBRICK. Desi sunt construite cu elemente mecanice, electrice si hidraulice de calitate ridicata, nu sunt solutia ideala in cazul in care aveti nevoie de a lucra mai mult de 8 ore/zi sau daca doriti productivitate mai mare de 180 Kg/ora.  

Va fi placerea noastra de a va satisface toate cererile comerciale si tehnice și să va explicam particularitățile ingineresti care au făcut presele noastre hidraulice de brichetare cunoscute și apreciate în întreaga lume pentru eficiența și calitatea lor.

Gamă De Produse

Presa hidraulica de brichetare DI PIU este o masina potrivita pentru comprimarea unor cantitati mici de rumegus, resturi de carbuni si scoarta de copac, pluta, polistiren, poliuretan, cauciuc, plastic, polipropilena, fire sau smocuri de fibre: textile , sintetice sau naturale, hartie, coji de cafea etc. Materialul care urmează să fie presat trebuie să aibă un conținut de umiditate între 8 și 12% și o dimensiune a particulelor fine, variind de la 1 până la 12mm. Mașina este echipată cu un PLC care controleaza automat ciclurile de compresie, optimizarea și creșterea eficienței și fiabilității în timp.