anvilarrowarrow2arrow3cataloguecheckcheck2google-plusgridhomelinkedinmudoilphotogalleryplaysearch-lensshareslashwoodyoutube

Metalbrik

Presele de brichetare serie hidraulic METALBRIK sunt prezentate ca mașini industriale potrivite pentru a opera în modul automat. Dezvoltate  pentru compactarea de resturi metalice, cum ar fi: fontă ductilă, aluminiu, cupru, oțel, alamă, zinc, bronz, titan și magneziu, sunt potrivite pentru tratarea unei varietăți de alte resturi de prelucrare.

Presiunea mare ajunsa în camera de compresie determina formarea brichetelor, a cărei densitate este destul de apropiată de cea a aliajului initial. Seria de prese METALBRIK, pe lângă faptul ca permite o reducere drastică a deșeurilor de prelucrare, permite obținerea unor brichete, care în majoritatea cazurilor, pot fi introduse direct în cuptoare de topire. Acest lucru duce la beneficii economice imense atât pentru companiile care vând astăzi deșeuri de metal, cat si pentru topitoriile care au ca si obiect de activitate prelucrarea mecanică. Ele pot fi, de asemenea, atractive pentru multiplele beneficiile de mediu rezultate din procesul de brichetare. 

Gamă De Produse

Presele de brichetat Seria METALBRIK sunt masini compuse dintr-o centrala hidraulica si un grup de compresie, montate distinct,  pe un sasiu unic conform normelor CE in vigoare. Producția pe oră depinde de greutatea specifică a deșeurilor  metalice, care sunt  brichetate. 

Presele de brichetat Seria METALBRIK sunt masini compuse dintr-o centrala hidraulica si un grup de compresie, montate distinct,  pe un sasiu unic conform normelor CE in vigoare. Producția pe oră depinde de greutatea specifică a deșeurilor metalice, care este brichetat. 

Presele de brichetat Seria METALBRIK sunt masini compuse dintr-o centrala hidraulica si un grup de compresie, montate distinct,  pe un sasiu unic conform normelor CE in vigoare. Producția pe oră depinde de greutatea specifică a deșeurilor metalice, care sunt brichetate. 

Presele de brichetat Seria METALBRIK sunt masini compuse dintr-o centrala hidraulica si un grup de compresie, montate distinct,  pe un sasiu unic conform normelor CE in vigoare. Producția pe oră depinde de greutatea specifică a deșeurilor de fier vechi, care este compactat.