anvilarrowarrow2arrow3cataloguecheckcheck2google-plusgridhomelinkedinmudoilphotogalleryplaysearch-lensshareslashwoodyoutube

Brik

Presele de brichetat mecanice, datorită presiunii ridicate exercitate în camera de compresie (aproximativ 2000 kg / cm²), produc brichete având o calitate înaltă. Datorita constructiei presele de brichetat mecanice sunt foarte fiabile in timp. În plus, raportul de producție orară / kW utilizat și costurile de administrare a mașinii de brichetare sunt deosebit de avantajoase in comparatie cu alte tehnologii disponibile pe piata.

Presele de brichetat mecanice Di Più serie BRIK sunt propuse ca mașini adecvate pentru a satisface cerințele acelor clienți care au nevoie de a compacta cantități mari de deșeuri și caută o mașină performantă, cu construcție robustă, eficientă înaltă, calitate, fiabila și care poate funcționa fără probleme 24 ore/zi. Acestea au fost dezvoltate, mai presus de toate, datorită a treizeci de ani de experiență în industrie, care a condus la dezvoltarea continua de soluții tehnice unice și absolut de încredere. 

Gamă De Produse

Presele de brichetat mecanice Seria Brik dezvoltă o forță de comprimare de aproximativ 2000 kg pe cm², ceea ce determina obținerea unei brichete de înaltă calitate și  greutate specifică, cu un volum redus remarcabil, fără adeziv adăugat.  Materialul de brichetat trebuie sa fie celulozic si uscat, având un conținut de umiditate cuprins între 8 și 13%.  Producția orară se referă la material  în stare tocată, avand o greutate specifică de cca 160-200 kg/m³. 

Presele de brichetat mecanice Seria Brik dezvoltă o forță de comprimare de aproximativ 2000 kg pe cm², ceea ce determina obținerea unei brichete de înaltă calitate și  greutate specifică, cu un volum redus remarcabil, fără adeziv adăugat.   Presele de brichetat mecanice Seria Brik sunt proiectate pentru a procesa deșeurile agricole de diferite tipuri, cum ar fi paie, fân, miscanthus, tutun, praf de bumbac, turbă, coji, tulpină de porumb, coji de orez, coji de arahide si multe alte deseuri. Materialul de brichetat trebuie sa fie celulozic si uscat, având un conținut de umiditate cuprins între 10 și 14%.  Producția orară se referă la material  în stare tocată, avand o greutate specifică de cca 80-120 kg/m³. 

Presele de brichetat mecanice Seria Brik dezvoltă o forță de comprimare de aproximativ 2000 kg pe cm², ceea ce determina obținerea unei brichete de înaltă calitate și  greutate specifică, cu un volum redus remarcabil, fără adeziv adăugat.  Presele de brichetat mecanice Seria Brik sunt proiectate pentru a procesa deseuri rezultate de la materiale pentru izolarea termica, precum: poliuretan (PU), poliizocianura (PIR) rasini fenolice, fibra de lemn sau multe alte materiale. Producția orară se referă la material  în stare tocată, avand o greutate specifică de cca 35-50 kg/m³. 

Presele de brichetat mecanice Seria Brik dezvoltă o forță de comprimare de aproximativ 2000 kg pe cm², ceea ce determina obținerea unei brichete de înaltă calitate și de greutate specifică, cu un volum redus, fără adeziv adăugat.  Presele de brichetat mecanice Seria Brik sunt proiectate pentru a procesa deseuri de tesaturi si hartie, MDF, deseuri menajere, deseuri sanitare si multe altele. Materialul de brichetat trebuie sa fie celulozic si uscat, având un conținut de umiditate cuprins între 10 și 20%.  Producția orară se referă la material  în stare tocată, avand o greutate specifică de cca. 160-200 kg/m³.