anvilarrowarrow2arrow3cataloguecheckcheck2google-plusgridhomelinkedinmudoilphotogalleryplaysearch-lensshareslashwoodyoutube

Profilul companiei

Profilo aziendale

Recuperarea  deseurilor si a subproduselor  productiei industriale valorificandu-le ca si resursa; reducerea  volumului si  moderarea  costurilor de transport si de stocare ;  reciclarea deseurilor transformandu-le intr-o  pretioasa sursa  energetica.

Di Più Systems, datorita Know-how-ului ridicat, al staff-ului tehnic, a fost  capabila  sa se  specializeze in realizarea si furnizarea de utilaje complete si ’’Linii la cheie‘’ pentru producerea de brichete. Rumegusul,  rezidurile din procesarea  agricola, deseurile din material polimeric, deseurile si  pulberea rezultata din prelucrarea mecanica a metalelor  sunt  doar cateva  dintre materialele care pot  fi procesate  cu presele de brichetat din seriile BRIK, METALBRIK, SLUDGEBRIK si  OLEOBRIK.

Un numar din ce in ce mai mare al clientilor, printre care se  disting prestigioase multinationale, au ales Di Più Systems pentru a transforma ceea ce au acumulat ca si deseuri de prelucrare, care adesea reprezinta o problema,  intr-o  sursa  pretioasa de profit.

Eficienta, increderea si  calitatea reprezinta cheile care au dus  presele de brichetat Di Più Systems sa fie cunoscute si apreciate  in lume ca si solutii optime  pentru compactarea oricarui tip de  deseu de prelucrare.

"Satisfactia clientilor nostrii  este cea mai mare multumire a noastra”