anvilarrowarrow2arrow3cataloguecheckcheck2google-plusgridhomelinkedinmudoilphotogalleryplaysearch-lensshareslashwoodyoutube

De ce brichetare

  • Resurse noi energetice: materiale  organice cum ar fi deseuri lemnoase si numeroase alte forme de biomasa,  odata brichetate cu ajutorul preselor Di Più Systems se transforma  intr-o pretioasa  sursa de energie, atat pentru uzul domestic cat si pentru aplicatii industriale. Datorita inaltei densitati si al continutului scazut de umiditate, brichetele garanteaza o putere calorica net superioara materialului de origine, un reziduu de combustie aproape nul cat si echilibrarea fluxului de CO2.
  • Reducere volumetrica: presiunile importante exercitate in camera de compresie ale masinilor de brichetat Di Più Systems permit atingerea unor inalte reduceri de volum, de pana la 30 de ori fata de volumul initial.
  • Reducerea costurilor de stocare si transport: importanta reducere volumetrica rezultata din utilizarea masinilor de brichetat Di Più Systems conduce la reducerea  tuturor costurilor anexe ale stocarii si ale transportului deseului de prelucrare care, in ziua de astazi, au un enorm impact asupra gestionarii deseurilor si reziduurilor industriale.
  • Reciclarea eficienta: procesul de brichetare cu masinile Di Più Systems favorizeaza procesul de reciclare al meterialelor de deseuri. In mod special brichetarea deseurilor matalice si brichetele metalice obtinute pot fi direct introduse in furnale fusibile si  pot fi transformate in lingouri sau  role metalice.
  • Recuperarea de lubrefianti: uleiurile  si fluidele de taiere  utilizate in prelucrarile mecanice pot fi recuperate  ca urmare a utilizarii  preselor Di Più Systems. Ceea ce este valabil si in cazul materialelor  in mod deosebit dificile cum ar fi  pulberea provenita  din  prelucrarea de retea.